Doelgerichte sourcing heeft zich de afgelopen jaren bewezen als hét hulpmiddel voor organisaties die regie over hun IT willen houden zonder dat zij een omvangrijke IT-operatie in stand moeten houden. De noodzaak slagvaardiger te worden en digitaal te transformeren, heeft sourcing alleen maar waardevoller gemaakt.

Deze ontwikkelingen zorgen voor innovatie in sourcingmodellen, bijvoorbeeld door het opnemen van innovatie en co-creatie als integraal onderdeel van sourcingcontracten. Dus: samenwerken in plaats van louter uitbesteden.

ICT Media geeft de sourcingmarkt graag een zetje in de goede richting. Om nieuwe talenten te spotten en leiderschap te stimuleren, hebben wij de Strategic Sourcing Awards in het leven geroepen. Deze awards, die dit jaar voor de zesde keer worden uitgereikt en voorheen TOMMIES werden genoemd, leggen de lat hoog: het gaat om innovatiekracht, zakelijk succes en het demonstreren van de kracht van strategic sourcing.

Maak jij op de een of andere manier het verschil in sourcing?
Meld je dan aan en ding mee naar een Strategic Sourcing Award!

Strategic sourcing is op een kruispunt aangekomen. Bedrijfsleven en overheid zijn klaar voor verandering vanuit de wens meer waarde uit hun sourcingrelaties te halen. Want de digitale wereld draait door! De jury zal dit jaar dan ook speciaal kijken naar sourcing cases waarin digitale disruptie en innovatie een rol speelt. Anders dan voorgaande jaren reiken we nu maar liefst drie individuele prijzen uit, tegenover twee op organisatorisch niveau:

  • Digital business ecosystem. De prijs voor de organisatie die binnen een business ecosystem zichtbaar stappen heeft gezet om een ecosysteem neer te zetten om aan de businesskant via digitalisering te innoveren.
  • Digital enablement ecosystem. De award voor de organisatie die zichtbaar stappen heeft gezet om via het ecosysteem aan de IT-zijde via digitalisering te innoveren.
  • Most inspirational leader – business. Deze prijs gaat naar de persoon die een voortrekkersrol vervult om binnen het digital business ecosystem aan de businesszijde strategische sourcing naar een hoger plan te brengen.
  • Most inspirational leader – IT. Deze prijs gaat naar de persoon die een voortrekkersrol vervult om binnen het digital enablement ecosystem aan de IT-zijde kant strategische sourcing naar een hoger plan te brengen.
  • Most inspirational (of beter: disruptive) talent. De award voor de persoon die als aanstormend talent veel potentie laat zien en het vakgebied aantoonbaar een stap verder heeft gebracht.

Wat levert participatie mij op?

  • Kans op een nominatie en alle publiciteit die daar bijhoort (via deze website en onze nieuwsbrief).
  • Beoordeling door een vakkundige jury: waardevolle externe input.
  • Kans op een award inclusief geldprijs en alle publiciteit die er verder bijhoort (via deze website, onze nieuwsbrief, onze sociale mediakanalen en via een persbericht).

Door mee te doen steek je je nek uit, en dat alleen al betekent positieve aandacht (en, mits goed ingezet, omzet!)

Wil je meedingen naar een award? Meld je aan door middel van een motivatie van 50 woorden waarin je aangeeft waarom jij of jouw organisatie in een van de vijf categorieën de beste denkt te zijn. Let op: inschrijven kan tot en met 2 november, deelname is gratis.

Mocht je de top-3 bereiken dan nodigen wij je uit om op 13 december de uitreiking van de awards bij te wonen op de OM Dinershow in Amsterdam.

Over de jury

De jury bestaat uit managers met sourcingverantwoordelijkheid, in sourcing gespecialiseerde adviseurs en juristen, en voormalig winnaars van de award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter