IT-verantwoordelijken en IT-medewerkers worden veel betrokken bij verbetertrajecten of initiëren deze zelfs. Zij werken daarbij regelmatig intensief samen met collega’s van verschillende afdelingen, bijvoorbeeld in trajecten voor informatiebeveiliging, de Wet bescherming persoonsgegevens en projecten voor het verhogen van productiviteit en innovatie. Om samenwerking tot een succes te maken en te borgen voor de toekomst, kunnen organisaties het best een gemeenschappelijk referentiekader volgen, aldus Anton Dijkhuis, adviseur en interim manager bij IT’s Teamwork. Met zijn team heeft hij een integraal framework ontworpen waarin alle thema’s van bedrijfsvoering en automatisering meetbaar zijn opgenomen: de zes IT-succesfactoren.

Aan de ene kant mag een gebruikersorganisatie best hoge eisen stellen aan zijn IT-afdeling: de lat mag in vele gevallen wel omhoog. Tegelijkertijd geldt dat IT-verantwoordelijken opbouwend kritisch mogen zijn richting hun collega’s in de business. Hierdoor kan de organisatie alleen maar groeien. Deze whitepaper beschrijft de zes IT-succesfactoren voor succesvol samenwerken aan (technologische) innovatie binnen organisaties en bedrijven.

IT's Teamwork verhoogt het rendement en plezier van IT in organisaties. Praktisch, zorgvuldig, positief-kritisch en resultaat gericht. In de zes IT-succesfactoren heft IT's Teamwork als eerst en enige de vraag- en aanbodzijde van IT bij elkaar gebracht in de selfservice Business IT-Scan. Organisaties krijgen met de Business IT Scan realtime en onafhankelijk in zeer korte tijd het klant specifieke adviesrapport met de een helder dashboard. Meertalig en scherp geprijsd. 23 thema's zijn in de Business IT Scan geïntegreerd, zoals informatie beveiliging, Business/IT Alignement en IT General Controls. Met de Business IT Scan helpt IT's Teamwork uw organisatie razendsnel met uw digitale agenda, desgewenst als coach, project manager of interim IT-manager. Een compleet en kwalitatief ecosysteem van partners is beschikbaar om uw organisatie met specifieke vraagstukken te faciliteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter