En hiermee is CIODAY weer rond!

Bouke Hoving, CIO KPN, dit jaar uitverkozen tot CIO of the Year 2017 tijdens CIODAY afgelopen november, heeft vandaag met een ferme slag op de gong de beurshandel op de Amsterdamse Euronext geopend. Hij was hiervoor door de directie van Euronext uitgenodigd naar aanleiding van zijn uitverkiezing tot de beste CIO van 2017.

Onder leiding van de juryvoorzitter Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard van Oranje is Bouke Hoving, CIO KPN, dit jaar uitverkozen tot CIO of the Year 2017. De uitreiking van de felbegeerde award vond plaats tijdens CIODAY op 21 november dit jaar.

De processen en criteria zijn ontwikkeld samen met Marcel Krom (CIO Platform Nederland), Hotze Zijlstra (CIO Magazine), Marc Schuuring (The Boston Consulting Group), Tjibbe van Zeeuw (Linqhu) en de oud winnaar van de CIO of the Year award Arnoud Klerkx (Kramp).

Bouke, gefeliciteerd! Technologie, economie en samenleving vormen een mooie driehoeksverhouding die weer terug komt in de symbolische opening door de hoogste IT-verantwoordelijke bij Nederlands grootste telecombedrijf KPN, een organisatie die met zijn IT en telecommunicatie een belangrijk fundament voor de samenleving legt. Met het openen van de beurshandel in Amsterdam door Bouke Hoving is CIODAY weer rond.

CIO of the Year 2017, Bouke Hoving opent de Beurs in Amsterdam op 6 December 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter