De business is tech-savvy en innoveert. Wat is de rol van de CIO bij deze ontwikkeling? Daar gaat het om op CIO Inspire, dat aftrapt met keynotes en use cases, en traditiegetrouw afsluit met een luxe diner en de uitreiking van de CIO Magazine Innovation Awards, georganiseerd door ICT Media.

Technologie staat in de hoogste versnelling. Data is een concurrentiewapen, AI is heel snel een serieuze zaak aan het worden. De business wacht niet meer af, is tech-savvy en innoveert mee.

Hoe zorg je als CIO voor wendbaarheid en snelheid, zonder in de waan van de dag te blijven hangen? Hoe zorg je in alle dynamiek voor toekomstvaste en veilige IT? Waar sta je als leider en wat wordt de rol van je IT-organisatie? Is het digitale operating model wel geschikt voor de turbulentie van de komende jaren?

Hoe kan de CIO innovatie ondersteunen of zelfs vormgeven en daarmee richting geven aan zijn of haar organisatie? Als het gaat om transformatie, innovatie en people, process and technology, waar legt hij of zij dan de accenten? Vele vragen, waarop we tijdens de eerste editie van CIO Inspire een antwoord willen krijgen.

Die antwoorden komen onder andere van CIO of the year 2019 Perry van der Weyden (Rijkswaterstaat), die de digitale strategie van zijn organisatie deelt, en Aart Rupert (Damen), die spreekt over zijn rol als CIO in de ontwikkeling van het Damen Ecosysteem.

Daarnaast delen Matt Harris (Head of IT van Mercedes-Benz Grand Prix Limited), Richard Bras (Product Owner NGINX, API Gateway, TokenAPI bij ING) en Chris Parker (Business Simplicity Coach bij ebullient.com) hun ideeën over de plaats van de CIO in het huidige tijdsgewricht.

Aansluitend worden tijdens een een excellent, maatschappelijk verantwoord diner de Innovation Awards uitgereikt. En natuurlijk is er tussen de bedrijven door ruime gelegenheid tot netwerken.

Waar? Theater aan de Parade & de Orangerie te ‘s-Hertogenbosch.

Wanneer? 24 maart 2020, van 14:00 tot 22:30 uur.

Ik ben erbij

 

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam