‘Digitale transformatie is gedeelde verantwoordelijkheid op hoogste niveau’

Rene Steenvoorden en Jacques van den Broek (Randstad)

René Steenvoorden, de onlangs tot de board toegetreden CIO en CDO van Randstad, staat stil bij de missie van het bijna 60 jaar geleden opgerichte bedrijf, dat organisaties aan het juiste talent helpt en mensen ondersteunt bij een gezonde balans tussen werk en privé. “Die balans laatste vormt samen met voldoende batterijduur en goede wifi de top van de Maslov-piramide”.

CEO Jacques van den Broek vertelt waarom het sterk internationaal opererende Randstad heeft besloten tot een technologie- en digtaal-gedreven transformatie. “We vormen van oudsher een platform dat vraag en aanbod van talent op de arbeidsmarkt bijeen brengt. Zo’n vijf jaar geleden beseften we dat technologie ons platform veel transparanter en beter zou maken.”

De digitale transformatie is volgens beide bestuurders een gedeelde verantwoordelijkheid op het hoogste niveau, met een belangrijke rol voor de technologieleider. Van den Broek: “Je kunt niet veranderen zonder holistische kijk vanuit business, technologie en topmanagement.”

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam