Anja Dekhuijzen, een vooraanstaande Nederlandse juriste op het gebied van outsourcing, IT en privacy, partner bij Whitebridge Advocatuur in Amsterdam, is uitgeroepen tot Information Technology Lawyer of the Year door het blad Lawyer Monthly. Haar award is een van de weinige vergeven aan juristen gespecialiseerd op technologisch terrein en aanverwant.

De Women in Law Awards vallen jaarlijks vrouwen in juridische posities ten deel die zich hebben onderscheiden door het aanpakken van uitdagingen en die hun stempel hebben gedrukt op hun professionele omgeving. De awards zijn er voor alle functieniveaus in de advocatuur, van beginnende partners tot advocaten met een lange staat van dienst.

Vorig jaar werd Whitebridge al uitgeroepen tot Law Firm of the Year in de categorie IT and Communications. Het kantoor is gespecialiseerd in de terreinen outsourcing, ICT-wetgeving en privacy en heeft grote ondernemingen, overheden en ICT-leveranciers onder zijn opdrachtgevers.

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam