Laurent Marcellin

Wereldwijde digitale infrastructuur

Laurent Marcellin is sinds 2020 Head of Global Digital Infrastructures & Operations bij Roquette, mondiaal opererend vanuit het Noord-Franse Lestrem. Het produceert meer dan 650 bijproducten uit maïs, tarwe, aardappelen en erwten gewonnen zetmeel. “Mijn passie voor technologie zorgt dat ik altijd op de hoogte ben van de actuele trends. Tegelijk ben ik door mijn rol goed in staat om te communiceren met mensen uit de business.”

Marcellin voltooide een masters-opleiding aan de Universiteit van Lille op het gebied van netwerk-engineering en communicatiesystemen. Ook studeerde hij af in de automatisering en toegepaste wetenschap en technologie. Hij werkt al een ‘heel leven’ voor Roquette. Het bedrijf is opgericht in 1933. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot de leider in zetmeelproductie in Europa en de nummer vier producent van zetmeel wereldwijd.

It will basically be a duo to share the story of how https://www.roquette.com/ have enabled their digital ecosystem and set them up for growth.