data analytics

Zo houdt het Radboudumc grip op multicloud

Veel organisaties zijn tegenwoordig niet gebonden aan één cloudplatform en -aanbieder. Anno 2019 regeert de multicloud. Hoe je, op architectuurniveau, rekening houdt met governance, compliance en beveiliging? Dat vertelt Tom Driessen, infrastructuur architect bij het Radboudumc, tijdens een exclusieve rondetafel sessie op 26 november in Amsterdam. CIO Magazine, Motiv en Check Point Software, experts op het gebied van cyber security in complexe (cloud-) omgevingen, nodigen u graag uit voor deze sessie.

Het Radboudumc gebruikt steeds meer clouddiensten zoals Software as a Service en Platform as a Service. En de verwachting is dat het aantal cloudabonnementen alleen maar zal toenemen. Met groter wordende uitdagingen op het gebied van data-uitwisseling/-integratie, datakwaliteit, databeveiliging en data-eigenaarschap. Tijdens deze sessie gaat Tom in op de lessons learned.

Verder zal Arjen Vriens, verbonden aan het onafhankelijke adviesbureau CloudNation, tijdens de sessie ingaan op de do’s & don’ts, op basis van ervaringen uit de dagelijkse adviespraktijk.

Datum

nov 26 2019
Expired!

Tijd

12:15 pm

More Info

Registreren

Labels

CIO Agenda

Locatie

Beurs van Berlage
Amsterdam
Registreren

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam