Virtual Cloud Boardroom: Proces Simplificatie

Sneller, efficiënter en innovatiever werken in een cloud omgeving? De virtuele discussie over proces vereenvoudiging in de cloud geeft jou alle fundamentele tools! Tijdens de sessie zal Rene van Sandijk, CIO bij Vanderlande Industries, zijn visie en ervaringen delen.

Binnen IT wordt vaak uitgegaan van een tweedeling tussen zaken die feitelijk complementair zijn. Met de ontwikkeling van de cloud zijn efficiëntie en innovatie bijvoorbeeld twee kanten van dezelfde medaille. Hetzelfde geldt voor effectief databeleid en beveiliging. Vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in de cloud zorgt ervoor dat de organisatie flexibel en wendbaar kan reageren op digitale trends en kansen.

Maar hoe realiseer je dit in de praktijk? Wat bepaalt de keuze tussen private en public cloud? Hoe verbeter je inzicht en word je echt datagedreven? Is een convergerende, cloud gebaseerde datamanagementstrategie nodig om de kracht van data voor topline te benutten? Deze vragen (en meer) staan ​​centraal in de virtuele sessie die we met Oracle organiseren.

Feit is dat het hebben van de juiste datacenter infrastructuur een belangrijke voorwaarde is om ervoor te zorgen dat bedrijven agile, efficiënt en flexibel kunnen opereren en innoveren. Een goed doordachte multi-cloud vormt vaak de springplank voor een transformatie naar datagedreven en digitalisering.

Op woensdag 16 december van 16.00 tot 17.30 uur zullen we een virtuele sessie faciliteren en hosten. Naast de bijdrage van Vanderlande Industries zal Bart Schilt, programmadirecteur van het Cloud Journey Programma, als content matter expert zijn input geven.

Registreren

Datum

dec 16 2020
Expired!

Tijd

4:00 pm - 5:30 pm

Locatie

Online
Categorie

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam