Ewals Cargo Care: van ruwe data tot inzichten

Enterprise datawarehouses hadden jarenlang de reputatie langzaam en moeilijk te implementeren te zijn. Ze waren daarnaast nogal prijzig om te onderhouden en reageerden niet snel op veranderende business demands. Gelukkig is er veel veranderd met de komst van cloud-based datawarehousing. Deze oplossingen zijn agile, cost efficient en flexibel.

Tijdens deze virtuele interactieve sessie die we samen met Qlik organiseren, gaan we onder andere in op de transformatie c.q. maturiteitsslag van data naar informatie naar inzichten!

De volgende stap is verdere transformatie die gericht is op het verbeteren van de rapportagefunctie: het schakelen van batch (ETL – Data Stage) naar near realtime (met CDC) én het implementeren van een nieuw datawarehouse in de cloud zodat beschikbare data uit wel honderden legacy systemen gehaald kan worden voor het gebruik van analyses.

Maikel Jaspers, Sr. Business Process Management bij Ewals Cargo Care heeft grote stappen gemaakt met het automatiseren van hun datawarehouse, waarbij we ingaan op wat vooraf ging – de transitie, maar we gaan samen met Maikel ook toekomstige scenario’s bespreken.

Note: Om extra context te krijgen inzake Ewals Cargo Care en het thema, zie de CIO TV uitzending met de CIO van Ewals, Corry Wouters.

Registreren

Datum

dec 15 2020
Expired!

Tijd

3:00 pm - 4:00 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam