Van medewerker naar ambassadeur

De ontwikkeling in digitale technologie, internet en sociale media heeft onze maatschappij de afgelopen jaren sterk veranderd. De groeiende transparantie die hiermee gepaard gaat, kan bedreigend zijn voor organisaties maar biedt tegelijkertijd enorme kansen. Mits juist toegepast.

Goede leiders zijn niet alleen meesters in communiceren, maar weten ook gebruik te maken van moderne middelen. Tijdens deze TableTalk bespreekt Stéphan Lam, oprichter van Boardroomsocial.com, hoe je social media het beste kunt inzetten vanuit de directiekamer, boardroom of open werkvloer. Daarbij geeft hij inspirerende voorbeelden en handvatten mee om zelf aan de slag te gaan met ‘social leadership’. Jouw medewerkers spelen hierin een grote rol. Zij zijn van grote waarde in de communicatie van je organisatie. Zij vertellen échte verhalen op een menselijke manier en leggen de verbinding met influencers. Centraal tijdens deze TableTalk staat daarom de vraag:

Hoe worden medewerkers een ambassadeur van je bedrijf en welke rol kan digitale technologie daarin spelen?

Ruud Huigsloot, bedenker en uitvoerder van de CEO App bij T-Mobile, geeft praktische tips over hoe medewerkers ondersteund kunnen worden in hun rol als ambassadeur. Aansluitend is er voldoende ruimte om in dialoog te gaan met deze inspirerende sprekers over je vraagstukken en uitdagingen.

Deze bijeenkomsten zijn eigenlijk altijd leuk, interessant en er zit door het open, inhoudelijke en interactieve karakter altijd wel een verhaal in. De goede reacties uit ons CIO- en CDO-netwerk zijn eveneens veelzeggend. De TableTalks worden afgesloten met een fijn diner.

De sessie wordt gehouden in Parkheuvel Rotterdam, Heuvellaan 21, 3016 GL in Rotterdam.

Datum

dec 12 2019
Expired!

Tijd

3:30 pm - 8:30 pm

Labels

CIO Agenda

Locatie

Parkheuvel
Rotterdam

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam