Van applaus naar agressie

Herken je het? Bij de eerste lockdown kreeg de IT-organisatie applaus, net als de zorg. Nu is de stemming anders: collega’s zijn het thuiswerken beu, zijn snel ontevreden, eisen van IT volledige beschikbaarheid en topperformance. Shadow IT is voor het grijpen, als de boel even niet werkt. Security-risico’s nemen toe.

Hoe kan de IT-organisatie in zulke omstandigheden in control blijven?
Marjolein Smeets, CTO bij Arag, kan erover meepraten. “Onze IT-afdeling is zeer gemotiveerd, maar heeft natuurlijk zelf ook te maken met de risico’s die het werken tijdens de lockdown en corona met zich meebrengen. ”

Marjolein Smeets

CTO – ARAG

Wandel je mee?
In deze sessie gaan we het helemaal anders doen: geen Teams, geen Zoom, geen slides… Als deelnemer aan deze sessie kun je lekker gaan wandelen, terwijl hoofdredacteur Arnoud van Gemeren Marjolein zal interviewen. Ze zal toelichten hoe ze ondanks alle uitdagingen in control blijft. Ze legt uit hoe ze brandjes voorkomt en slimme oplossingen aanbiedt. Al eens gehoord van een upgradestraat voor thuiswerkers met laptops?

Desgewenst kun je vragen stellen en meedoen aan de discussie, terwijl je een luchtje schept.

Ook presenteren we tijdens de sessie een playlist met de favoriete nummers van de deelnemers. We willen het leven graag een leuke boost geven!

Registreren

 

Datum

mrt 25 2021
Expired!

Tijd

1:30 pm - 2:30 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam