Technologie en teamwork als magneten voor jong talent

Onder invloed van covid-19 werken veel medewerkers vanuit huis. Nu er vaccinaties in aantocht zijn, denken directies na over de ideale manier van werken voor de ‘post-corona-tijd’. Vaak is de conclusie dat dit een hybride manier van werken wordt: deels thuis, deels op kantoor.

Beide situaties kennen de nodige uitdagingen. Hoe voorkom je dat medewerkers vereenzamen en gedemotiveerd raken? Hoe bind je jong talent aan de organisatie en hoe inspireer je het? Hoe speel je in op het gegeven dat de talent pool groter wordt, doordat locatie minder belangrijk is?

Over deze uitdagingen spreekt Bas van Essen, IT-directeur van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tijdens een online rondetafelsessie op 11 februari, waar we je van harte voor uitnodigen.

Bas zal onder meer ingaan op de digitale vernieuwing die hij inzette bij het CBS en hoe hij state-of-the-art technologie inzet om young potentials te inspireren. Bovendien is de manier van werken sterk veranderd: teamwork zorgt ervoor dat mensen betrokken blijven en voortdurend de interactie zoeken.

Na de presentatie is er volop gelegenheid voor discussie en het uitwisselen van ervaringen met je collega’s in het vak.
Wil je erbij zijn en horen welke lessen Bas van Essen te delen heeft? Meld je dan nu aan voor de online sessie!

Registreren

Datum

feb 11 2021
Expired!

Tijd

4:00 pm - 5:30 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam