Sourcing – contracteren is goed, vertrouwen is beter

CIO Magazine en Open Line nodigen je graag uit voor een interactieve sessie, speciaal voor sourcingadviseurs, waarin de rol van ‘vertrouwen’ in sourcingrelaties centraal staat. In de aanloop naar een sourcingcontract ligt er vaak een zwaar accent op het contract en de SLA. In deze sessie laten we zien dat vertrouwen en de keuze voor een partner met een passend DNA en een passende bedrijfscultuur minstens zo belangrijk zijn.

Natuurlijk is er niets mis met een goed contract, een strikte SLA en strak gedefinieerde processen. Zonder kun je niet. Toch blijkt maar al te vaak dat vertrouwen tussen klant en dienstverlener essentieel is als er beren op de weg verschijnen en je samen lastige problemen moet gaan oplossen. Zwaaien met het contract leidt dan maar al te vaak tot escalatie of niet oplossen van het probleem. ‘Er samen uitkomen’ lijkt veel beter.

Maar hoe doe je dat? Om dit vraagstuk concreet te maken zal Jacqueline Tan, Manager ICT bij woningcorporatie De Alliantie, uitleggen hoe zij de samenwerking met cloud solution provider Open Line ervaart. De samenwerking stelt De Alliantie in staat zich meer op haar kernactiviteiten te richten en verdere digitalisering te realiseren.

Jacqueline zal uitleggen waarom zij een ‘klik’ met een dienstverlener essentieel vindt: “Je moet elkaar succes gunnen, maar er bij tegenslag ook ‘staan’. Met in de basis – naast goede en heldere afspraken – vertrouwen.” Tijdens de sessie zal ze haar ervaringen met de samenwerking delen en daarbij ook zelfkritiek niet uit de weg gaan.Jacqueline Tan

Hoofd ICT bij woningcorporatie De Alliantie

Deze online sessie, speciaal voor sourcingadviseurs, biedt inzicht in de lessen die De Alliantie heeft geleerd. Tevens is het mogelijk kennis te maken met de visie en aanpak van Open Line, een cloud solution provider die ‘vertrouwen’ in sourcingrelaties centraal stelt.

Registreren

Datum

jun 17 2021

Tijd

2:00 pm - 3:30 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam