Scaling your software product development organisation

Snelle groei en schaalbaarheid zijn dé uitdagingen voor succesvolle bedrijven. De oplossing is werken met technologiepartners, die opereren in het verlengde van de eigen organisatie. Dat heeft consequenties voor de interne rollen, verantwoordelijkheden en werkstromen – vooral binnen product development.

Met oog op het toenemende belang van laadpuntmanagement ontstond bij Everon behoefte aan extra Java-ontwikkelaars. De keuze viel niet alleen uit kostenoverwegingen op nearshoring in Novi Sad en Belgrado. De partnership voegde kennis en ervaring toe op het gebied van agile werken, continuous improvement, aandacht voor security en architectuur. “Een belangrijke meerwaarde voor de korte en lange termijn”, aldus Kamp.

Tijdens de sessie zullen alle aspecten die bij een op groei gerichte samenwerking aan de orde komen de revue passeren. Naast genoemde verantwoordelijkheden en processen wordt dieper ingegaan op het realiseren van voorspelbare en betrouwbare uitkomsten binnen een Agile-opzet. Onder meer op basis van een heldere, realistische roadmap voor productinnovatie.

Joeri Kamp, COO van het snel groeiende Everon, zal de bijeenkomst inleiden. De voormalig Eneco-CIO deelt daarbij zijn ervaringen met het opschalen van de eigen productontwikkeling. Everon is de softwaretak van EVBox, een wereldwijd opererende fabrikant van oplaadpunten voor elektrische voertuigen en laadbeheer.

Datum

jun 25 2020
Expired!

Tijd

10:00 am - 12:00 am

Labels

CIO Agenda

Locatie

Online
Categorie