Rondetafel Robotic Process Automation voor banken en verzekeraars

0

Rondetafel Robotic Process Automation voor banken en verzekeraars. Als onderdeel van Jaarcongres Innovatie en Transformatie op 19 september a.s. te NBC Nieuwegein. We bespreken hoe en waar software robots in de organisatie van de toekomst passen en best practices in financial services komen aan bod.

“Even voorstellen: uw nieuwe virtuele medewerker.” Diverse banken en verzekeraars zijn al gestart met de inzet van softwarerobots voor de automatisering van repeterende taken die voorheen handmatig werden uitgevoerd. Dit zorgt voor kostenbesparing, efficiencyvoordelen, de mogelijkheid kennismedewerkers in te zetten voor complexere taken én de mogelijkheid de dienstverlening aan klanten kwalitatief uit te breiden.

Sprekersbijdragen en moderatie gedurende de rondetafel komen van Kees Stigter van KPMG, Ron Commandeur van Fujitsu en van Kofax, specialist op het gebied van digitale transformatie. Deelname is gratis. Reserveer je plaats aan de Fujitsu-rondetafel door een mail te sturen naar Chantal Flink via events@ictmedia.nl.

Fujitsu

Fujitsu is een toonaangevende Japanse informatie en communicatie technologie (ICT) leverancier met circa 156.000 medewerkers die klanten ondersteunen in meer dan 100 landen. Fujitsu is uniek in de volledige portefeuille van producten, oplossingen en diensten, variërend van clients tot datacenteroplossingen, Managed Infrastructures en Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu heeft in Nederland circa 600 medewerkers en maakt deel uit van de wereldwijde Fujitsu-groep, de derde ICT services dienstverlener in de wereld.

Belangrijke klanten in Nederland van onze products en services business zijn onder meer Ahold, Alliander, Arboned, ASML, Belastingdienst, EASI (alle client devices voor de werkplekken van bijna alle ministeries), Equens, Evides, gemeente Almere, Havenbedrijf Rotterdam, IHC Merwede, Luchtsverkeerleiding Nederland (LVNL), Politie, Openbaar Ministerie, Rijks Dienst Wegverkeer (RDW), Provincie Noord-Holland, PWN, Rijkswaterstaat, Robeco, Sabic, Slingeland Ziekenhuis, SurfSara en Taqa Energy. Klanten van Fujitsu waarderen de persoonlijke aanpak, de flexibiliteit van de lokale organisatie en benutten de mogelijkheden die de wereldwijde organisatie biedt.