Ransomware: verdedig je tegen de nachtmerrie

Een ‘geslaagde’ ransomware-aanval is voor elke organisatie een nachtmerrie. Rederij Maersk en de gemeente Hof van Twente kunnen erover meepraten. Data wordt versleuteld en is onbruikbaar geworden. Dan hebben we het nog niet eens over de laatste ontwikkeling: cybercriminelen dreigen data van het bedrijf openbaar te maken. Aanvallen worden bovendien complexer en geavanceerder.Ten einde raad toch maar betalen leidt lang niet altijd tot het gewenste resultaat.

In ons land nam vorig jaar het aantal ransomware-aanvallen met honderd procent toe. Hoog tijd om in actie te komen. CIO Magazine en SentinelOne nodigen je uit voor een interactieve, online sessie op 3 juni waarin de uitdaging van ransomware centraal staat. Ben Krutzen, cybersecurity-expert en voormalig plaatsvervangend CISO bij Shell, zal zijn inzichten in dit actuele onderwerp delen.Ben Krutzen

Cybersecurity-expert en voormalig plaatsvervangend CISO bij Shell


Diverse aspecten van de problematiek zullen aan de orde komen, zoals het werken aan awareness binnen de organisatie, de rol van technologie, de inzet van het schaarse security-talent, maar ook het belang van een adequate security-architectuur en het opstellen van een helder draaiboek voor het geval de ransomware-aanval realiteit wordt.

Na de presentatie is er volop gelegenheid te discussiëren en ervaringen uit te wisselen met je collega’s in het cybersecurity-vak.

‘Ransomware: verdedig je tegen de nachtmerrie’ en schrijf je nu in!

Registreren

Datum

jun 03 2021
Expired!

Tijd

10:00 am - 11:30 am

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam