Ondernemen in je bedrijf

In de dynamiek van de 21ste eeuw hebben veel organisaties focus op het anticiperen op snelle verandering. Technologie maakt in alle markten steeds meer mogelijk, maar vaak gaan de ontwikkelingen buiten organisaties sneller dan er binnen. Bedrijven moeten de huidige dienstverlening optimaal aanbieden en tegelijkertijd in staat zijn om tijdig te innoveren.
De onbekende toekomst moet steeds sneller worden ontdekt. De mensen en hun ondernemerschap in je bedrijf spelen hierin een cruciale rol.

Hoe zorg je ervoor dat ondernemerschap in je hele bedrijf wordt geactiveerd? Wat brengt mensen eigenlijk in beweging?

Tijdens de TableTalk zal Kees Klomp zijn perspectief op het hedendaagse ondernemerschap met ons delen. Hij is in Nederland de voornaamste spreker, schrijver en adviseur op het gebied van de betekeniseconomie. Aansluitend zal Ewout Karel, innovatiemanager bij T-Mobile een aantal aansprekende voorbeelden delen hoe hij ondernemerschap binnen de organisatie stimuleert. Aansluitend is er voldoende ruimte om in dialoog te gaan over uw vraagstukken en uitdagingen met deze inspirerende sprekers.

Deze bijeenkomsten zijn eigenlijk altijd leuk, interessant en er zit door het open, inhoudelijke en interactieve karakter altijd wel een verhaal in. De goede reacties uit ons CIO- en CDO-netwerk zijn eveneens veelzeggend. De TableTalks worden afgesloten met een fijn diner.

Tags:

Datum

okt 03 2019
Expired!

Tijd

3:30 pm - 10:30 pm

More Info

Read More

Locatie

Landhuis Wolfslaar
Wolfslaardreef 102, 4834 SP Breda
Read More

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam