On the edge: kansen en risico’s in een hyperconnected wereld

CIO Magazine, Akamai en Motiv nodigen je uit voor een inspirerende, interactieve sessie, waarin we op zoek gaan naar de kansen en risico’s van data en applicaties ‘on the edge’ in een hyperconnected wereld.

Waar organisaties vroeger een ‘hek’ om het datacenter konden plaatsen, schuift ‘the edge’ nu almaar verder naar buiten. Je weet uiteindelijk niet meer waar je data en applicaties zich bevinden. En hebben we straks te maken met botaanvallen met een astronomische bandbreedte? Het is duidelijk dat dit gevolgen zal hebben voor security management.

Ook NS, met veel digitale B2C-communicatie, zal hiermee te maken krijgen. Lies Alderlieste, CISO van NS, zal uitleggen welke stappen NS zet om veilig te kunnen werken in deze brave new world. Na haar presentatie staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je peers.

Locatie en tijd:
De sessie wordt georganiseerd op 24 september a.s. in Villa Voorburg, Laan van Voorburg 1 te Vught. Aanvang van de sessie is 15.00 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Tags:

Datum

sep 24 2019
Expired!

Tijd

3:00 pm - 9:00 pm

More Info

Read More

Labels

CIO Agenda

Locatie

Villa Voorburg
Vught
Read More

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam