Migratie naar de Cloud – de cloudreis van Rabobank

Migratie naar de cloud vergt een doortimmerde visie en een lange adem. Bij welk applicatiedomein begin je? Welke aanpak kies je? Lift & shift, simpelweg uitzetten en vervangen, dan wel refactoring? Hoe neem je de organisatie mee? Hoe manage je de kosten en kom je tot een goede ROI?

CIO Magazine en NTT Ltd nodigen je graag uit voor een interactieve online sessie waar deze brandende vragen centraal staan. Rabobank zal tijdens de sessie zijn ervaringen delen.

De bank koos voor een applicatiegerichte aanpak, waarbij refactoring centraal staat. De aansturing is in handen van de business, terwijl IT tekent voor de uitvoering.


Erik Passchier

Head of IT Infrastructure – Rabobank

Erik Passchier, Head of IT Infrastructure bij Rabobank, zal in de sessie uitleggen hoe ver de bank nu is gevorderd op de cloud journey. Welke keuzes zijn gemaakt ten aanzien van bijvoorbeeld architectuur? Welke rol speelt het cloud competence center? Hoe ziet de bussinesscase er nu uit? Welke lessen zijn er te trekken? Is de applicatiegerichte strategie wel de juiste gebleken?

Over deze en andere issues van migratie naar de cloud zal Erik Passchier zijn verhaal doen, waarna er volop gelegenheid is voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

‘De cloudreis van Rabobank’: ben je erbij?

Registreren

 

Datum

mei 26 2021
Expired!

Tijd

10:00 am - 11:30 am

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam