Maak DevOps compleet met IT service management!

Veel organisaties hebben het gedachtegoed van DevOps omarmd. Meer en meer DevOps-teams gaan aan de slag. Daarbij is het uitgangspunt dat deze teams verantwoordelijkheid nemen voor de gehele levenscyclus van een IT-service. Daarbij mag een belangrijk element niet ontbreken: service management. De vraag is of (en hoe) ook service management zich moet aanpassen aan de nieuwe manier van werken.

Tijdens een interactieve sessie zal Robin Hollander, bij zadenproducent Bejo Zaden verantwoordelijk voor application development & support, zijn ervaringen met de integratie IT service management met de DevOps-teams delen. Het voordeel van die integratie is duidelijk: een betere end-to-end dienstverlening gedurende de hele levenscyclus.

Robin Hollander

Verantwoordelijk voor application development & support bij zadenproducent Bejo Zaden

 

Uitdagingen zijn er ook volop. Medewerkers zullen moeten wennen aan de verandering die de shift van afdeling naar rol met zich meebrengt. Ook zullen ze moeten wennen aan het dragen van de verantwoordelijkheid en het moeten nemen van belangrijke beslissingen. Bij Bejo Zaden zijn de teams immers ook verantwoordelijk voor het problem management. Hoe pas je de processen aan? Hoe meet je de prestaties van de teams – en aan de hand van welke KPI’s?

Robin Hollander zal tijdens de sessie ingaan op deze uitdagingen en de lessen die hij heeft geleerd tijdens een interview met hoofdredacteur Arnoud van Gemeren. Daarbij is er volop ruimte voor discussie en uitwisseling van ervaringen.

Mis deze actuele sessie niet en schrijf je in!

Registreren

Datum

jun 29 2021

Tijd

9:30 am - 11:00 am

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam