Leidinggeven in crisistijd

Veel organisaties laten hun medewerkers momenteel vanuit huis werken. Het is een ontwikkeling die waarschijnlijk niet meer volledig teruggedraaid wordt, maar wel uitdagingen oproept. De techniek lijkt het aan te kunnen; de digitalisering wordt er zelfs door versneld.

Het afgelopen jaar is wel duidelijk geworden dat de vele online vergaderingen, het gebrek aan contact met collega’s en het combineren van taken in huis en voor het werk voor veel werknemers een belasting vormen. Hoe ga je hier als leidinggevende mee om? Sowieso is leidinggeven in coronatijd een uitdaging – en dat zal het ‘post-corona’ ook wel blijven.

Net als veel andere organisaties ging de Belgische KBC Bank vorig jaar over tot thuiswerken. CIO Rudi Peeters van KBC Bank zal tijdens een online sessie, georganiseerd door IT Executive in samenwerking met VMWare, zijn ervaringen delen.Rudi is een ervaren spreker, die heel open deelt hoe hij technologie inzet om thuiswerken te faciliteren en hoe hij daarbij zijn collega’s gemotiveerd houdt. KBC Bank werkt veel met autonome teams, waarin business en ICT samenwerken, ook in nearshore-constructies. Hoe verloopt dit in corona-tijd?
In het bijzonder wil Rudi nog ingaan op de toename van cybercrime die hij in het ecosysteem van de bank signaleert. Graag bespreekt hij met de deelnemers aan de sessie hoe je hiermee om kunt gaan.

‘Leidinggeven in crisistijd’ belooft inderdaad een uitdagende sessie te worden, waarin veel inzichten gedeeld worden.
Ben je erbij? Mis deze sessie niet en meld je direct aan!

Registreren

Datum

mrt 16 2021
Expired!

Tijd

4:00 pm - 5:30 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam