Intelligent Automation – de nieuwste inzichten

Inschrijven

 

Veel ondernemingen hebben moeite met de toepassing van Intelligent Automation (IA), zo blijkt uit recent onderzoek. IA is een verzamelnaam voor nieuwe technologieën die ondernemingen in staat stellen hun bedrijfsprocessen te digitaliseren.
Alle reden voor CIO Magazine en Celonis – aanbieder van oplossingen voor Process Mining en AI – om je persoonlijk uit te nodigen voor een interactieve rondetafel sessie over dit onderwerp.

Hoewel het gebruik van Robotics Process Automation (RPA), Low Code software, Process Mining en Artificial Intelligence (AI) bij veel CIO’s op de agenda staat, komt het bij veel ondernemingen nog niet tot een bedrijfsbrede toepassing. Uit internationaal onderzoek van KPMG onder bijna 600 bestuurders van ondernemingen blijkt dat niet meer dan 20% van de bedrijven op dit moment de vruchten plukt van de mogelijkheden die IA biedt. De vraag is waarom dit zo is en welke hindernissen overwonnen moeten worden.

Tijdens de sessie zal Maurice op het Veld, partner bij KPMG, de uitkomsten van het onderzoek presenteren en een aantal interessante inzichten delen. We kijken daarbij naar process mining, maar ook naar RPA, Low Code en AI.

Na de presentatie staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je peers.

Intelligent Automation – meld je nu aan en doe de nieuwste inzichten op!

Locatie en tijd:
De sessie wordt georganiseerd op 18 juni a.s. in Villa Voorburg, Laan van Voorburg 1 te Vught. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Aanvang van de sessie is 15.00 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner.

Meer informatie:
De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Er zal tevens een verslag worden gemaakt welke gepubliceerd zal worden in CIO Magazine. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Datum

jun 18 2019
Expired!

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Labels

CIO Agenda

Locatie

Villa Voorburg
Vught

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam