Rondetafel Robotic Process Automation voor banken en verzekeraars. Als onderdeel van Jaarcongres Innovatie en Transformatie op 19 september a.s. te NBC Nieuwegein. We bespreken hoe en waar software robots in de organisatie van de toekomst passen en best practices in financial services komen aan bod.

“Even voorstellen: uw nieuwe virtuele medewerker.” Diverse banken en verzekeraars zijn al gestart met de inzet van softwarerobots voor de automatisering van repeterende taken die voorheen handmatig werden uitgevoerd. Dit zorgt voor kostenbesparing, efficiencyvoordelen, de mogelijkheid kennismedewerkers in te zetten voor complexere taken én de mogelijkheid de dienstverlening aan klanten kwalitatief uit te breiden.

Sprekersbijdragen en moderatie gedurende de rondetafel komen van Kees Stigter van KPMG, Ron Commandeur van Fujitsu en van Kofax, specialist op het gebied van digitale transformatie. Deelname is gratis. Reserveer je plaats aan de Fujitsu-rondetafel door een mail te sturen naar Chantal Flink via events@ictmedia.nl.

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 155.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,5 triljoen yen (US$ 40 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2017. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com. Fujitsu Nederland heeft circa 600 medewerkers. Belangrijke klanten van onze products en services business zijn onder meer Ahold, Alliander, Arboned, ASML, Belastingdienst, EASI (alle client devices voor de werkplekken van bijna alle ministeries), Equens, Evides, gemeente Almere, Havenbedrijf Rotterdam, IHC Merwede, Luchtsverkeerleiding Nederland (LVNL), Politie, Openbaar Ministerie, Rijks Dienst Wegverkeer (RDW), Provincie Noord-Holland, PWN, Rijkswaterstaat, Robeco, Sint Maartenskliniek, Sabic, Slingeland Ziekenhuis, SurfSara en Taqa Energy. Klanten van Fujitsu waarderen de persoonlijke aanpak, de flexibiliteit van de lokale organisatie en benutten de mogelijkheden die de wereldwijde organisatie biedt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter