Het cybersecurity dilemma

Verantwoordelijk zijn voor cybersecurity betekent voortdurend risico’s afwegen. Dat geldt vooral voor de activiteiten die aan de ‘voorkant’ van de organisatie plaatsvinden, waar in hoog tempo producten en diensten voor de klant ontwikkeld worden.

Ontwikkelaars sturen op velocity en time-to-market. Hoe borg je daar security, zonder obstakels op te werpen? Marketeers experimenteren met telkens nieuwe tools en SaaS-diensten, om de markt nog beter te kunnen bereiken. Moet dat kunnen of is het shadow IT die bestreden moet worden? Waar ligt de grens?

CIO Magazine organiseert, samen met Motiv en Checkpoint Software Technologies, een interactieve, online sessie waarin deze dilemma’s centraal staan.

Jack Krul
Corporate Information Security Officer

Jack Krul, CISO bij Exact Software, zal vertellen hoe hij met een bescheiden cybersecurity-team het werk van honderden ontwikkelaars veilig houdt, hoe hij omgaat met de ‘experimenteer-drift’ van collega’s. Hoe kom je tot een gezonde afweging van risico’s? Waar stop je je energie in? Hoe werk je aan security awareness? Waar trek je een streep in het zand?

Na het verhaal van Jack is er volop gelegenheid te discussiëren met collega’s in het mooie cybersecurity-vak.

Registreren

Datum

okt 28 2020
Expired!

Tijd

10:00 am - 11:30 am

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam