Fix de security-basics: de kracht van één platform

De corona-crisis heeft ervoor gezorgd dat de voorspelde groei in investeringen in cybersecurity is gedaald van 8,7% naar 2,4%. De budgetten voor cybersecurity worden flink geknepen, terwijl de druk op CISO’s en CIO’s toeneemt om antwoorden voor de groeiend digitale risico’s. Organisaties worden gedwongen om het maximale uit de bestaande oplossingen te halen. Fix the security basics!Tijdens de online rondetafel, die ICT Media samen met Motiv en Check Point organiseert, staat de oplossing voor dit probleem centraal. Tijdens deze virtuele bijeenkomst voor CxO’s en andere functionarissen met security-verantwoordelijkeid vertelt Exact-CISO Jack Krul hoe hij van ‘vertrager’ transformeerde naar een ‘enabler.’


CxO’s binnen vrijwel alle sectoren en overheden onderkennen de noodzaak van een meer gefocust beleid: het terugdringen van het aantal security-oplossingen (gemiddeld meer dan 50), het efficiënter inzetten van tools, nadenken over ‘best of suite’, gebruik maken van één platform, enzovoorts.
Consolidatie op één securityplatform in plaats van point solutions maakt dat organisaties en hun verantwoordelijke leiders veel efficiënter kunnen werken. Door correlatie tussen onderdelen (cloud, endpoint, network, mobile) halen ze een aanzienlijk hoger securityniveau.
Jack Krul van Exact vertelt onder meer hoe Exact met de hulp van Motiv en Check Point de integratie, automatisering en orkestratie van de security, zowel op private cloud en datacenter, aan het realiseren is. Jack zal ingaan op het vraagstuk hoe security niet langer een vertrager hoeft te zijn, maar juist een enabler van het flexibele, agile, software defined netwerk.
Hierna staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je peers. Meer weten over de kracht van een security-platform en de manier waarop Exact dit realiseert? Schrijf je dan nu in!
Registreren

Datum

okt 01 2020

Tijd

10:00 am - 11:00 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam