Dutch blockchain week

Eerste landelijke blockchain week een feit, Nederlandse blockchain ecosysteem
krijgt een boost Dutch Blockchain Week vindt plaats van 2 tot en met 7 Juni 2019 en is de eerste blockchain week die zich niet beperkt tot een stad maar zich verspreid over het hele land. Blockchain Netherlands brengt als initiatiefnemer van deze week het hele Nederlandse ecosysteem bij elkaar en creëert daarmee een werkelijk door de community gedreven blockchain week. Blockchain Netherlands heeft als doel met al haar activiteiten het Nederlandse Blockchain netwerk te verbinden, versterken en met de internationale wereld in contact te brengen. Wat Dutch Blockchain Week daarnaast uniek maakt is dat het programma volledig wordt gedreven door de Nederlandse blockchain community zelf, waardoor er een enorm gevarieerd aanbod van events is, er evenementen zijn voor iedereen ongeacht kennisniveau en alle soorten organisaties in de blockchain wereld een plek hebben. Tevens is deze week niet beperkt tot een stad, er zullen in meer dan 6 verschillende steden evenementen plaatsvinden. Het aantal steden dat zich aansluit groeit nog steeds. Dutch Blockchain Week valt tegelijkertijd met de vooraanstaande conferentie ‘Money2020’ die zich met name focust op innovatie binnen de financiële wereld. Het momentum dat ontstaat door de instroom van duizenden internationale ondernemers, executives en toezichthouders geeft een enorme impuls voor het Nederlandse blockchain ecosysteem en daarmee Dutch Blockchain Week. Samen met partners, zoals BlockchainTalks, Lisk Center Utrecht, BlockDAM, CryptoCanal en Bitcoin Magazine NL, is een programma gecreëerd dat een breed scala aan onderwerpen beslaat van fintech tot
regelgeving, van vrouwen in tech tot sociale initiatieven en van nieuwe economische modellen tot technische workshops. Op het moment van schrijven zijn er 16 evenementen bevestigd.

OVER DUTCH BLOCKCHAIN WEEK
Meer informatie en kaarten voor de evenementen zijn te vinden op  ww.dutchblockchainweek.com. Voor vragen neem contact op met Berit Fuss, bestuurder Stichting Blockchain Netherlands (berit@b-chain.nl).
Blockchain Netherlands heeft als doel om in Nederland de meest aantrekkelijke plek en innovatie vriendelijke klimaat te creëren voor projecten, bedrijven en consortia die blockchain en andere nieuwe technologieën toepassen. Geïnspireerd door de onderliggende principes van blockchain technology, laten we ons leiden door de volgende waardes; we zijn community gedreven, voor samenwerking, inclusief en passen principes vanuit de open source & creative commons toe op ons werk. (www.blockchain-netherlands.com)

Datum

jun 02 - 07 2019
Expired!

Tijd

All Day

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam