Digitale transformatie: profiteer van dé lessen uit de praktijk

Grote kans dat uw organisatie er al mee bezig is of dat er op zijn minst grondig over wordt nagedacht: digitale transformatie. De digitalisering van processen, diensten en producten gaat echter niet zonder slag of stoot. Dat maakt praktijklessen extra waardevol. Robin Scholten (Algemeen Directeur KPN Internedservices) deelt tijdens een exclusieve rondetafelsessie op 28 maart 2019 zijn ervaringen met de digitalisering van processen en systemen van zijn eigen bedrijf.

Robin Scholten put uit de eigen praktijk: hij nam de KPN-dochter Internedservices mee in de digitale transformatie van een pure hostingprovider naar een multi cloud service provider. Een operatie die veel meer inhoudt dan verandering in technologie en de keuze van de juiste partners. Bedrijfsstrategie en -cultuur plus de manier van werken bepalen in grote mate of en hoe succesvol de digitalisering uiteindelijk is.
Scholten geeft daarnaast een kijkje in de keuken van het moederconcern KPN. Niet alleen Internedservices zelf heeft een ingrijpende digitaliseringsslag gemaakt. Ook KPN heeft eenzelfde transformatie ondergaan. Het heeft in de afgelopen jaren een ingrijpende digitalisering en versimpeling doorgevoerd in processen en systemen. Met de nodige impact op de traditionele business modellen, klantcontacten en leveranciersrelaties.

Tijdens de exclusieve rondetafel sessie op 28 maart 2019 in Villa Voorburg te Vught krijgt u antwoorden op vragen als:

  • Welke stappen moet u nemen?
  • Welke valkuilen moet u vermijden?
  • Welke factoren zijn bepalend voor succes?
  • Hoe krijgt u directie, werknemers, klanten en leveranciers mee?
  • Hoe kiest u de juiste partners?
  • Welke impact heeft digitale transformatie op de bestaande business modellen?

Deze exclusieve rondetafel sessie wordt u aangeboden door Veeam Software. Veeam is marktleider op het gebied van Backup en Intelligent Data Management. De rondetafel sessie start om 15:00 uur en wordt afgesloten met een VIP diner. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is alleen mogelijk op persoonlijke uitnodiging. Van de rondetafel sessie wordt een (geanonimiseerd) verslag gepubliceerd in CIO Magazine en IT Executive.

Datum

mrt 28 2019
Expired!

Tijd

3:00 pm - 9:00 pm

Locatie

Villa Voorburg
Vught