Digitaal transformeren in de publieke sector

Inschrijven

 

CIO Magazine en DXC Technology organiseren een rondetafel sessie over de digitale stap vooruit voor een publieke organisatie, en hoe in dit specifieke umfeld de kansen van nieuwe IT-mogelijkheden te benutten.

Overheidsinstellingen balanceren dagelijks op de evenwichtsbalk als het gaat om de inzet van nieuwe technieken en data. Wat is verantwoord, gezien wet- en regelgeving? Wat is vereist om aan de maatschappelijke opdracht te voldoen? Hoe organiseer je het?

Spreker is Wim Sijstermans, CIO en lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De NZa werkt aan goede en betaalbare zorg, voor alle inwoners van Nederland.

NZa gebruikt data-analyses om problemen in de zorg inzichtelijk te maken en de effecten van beleid te meten. NZa voorspelt trends, ondersteunt het zorgaanbod en gebruikt data om keuzes te verantwoorden. Op basis van data-onderzoek maakt het regels voor de bekostiging van zorg, houdt toezicht op een goede uitvoering daarvan en adviseert het ministerie van VWS.

Er is een grote verantwoordelijkheid om zorgvuldig met deze data om te gaan. NZa heeft de afgelopen jaren dan ook fors geïnvesteerd in veiligheid, privacy en connectiviteit.

Tegelijkertijd verandert de wereld en de behoeften van data-analisten en onderzoekers elke dag. De techniek biedt steeds weer nieuwe mogelijkheden. Een modern dataplatform maakt dat de NZa toekomstproof is en technieken in huis heeft die nog nergens beschikbaar zijn.

Na de presentatie van Wim Sijstermans, over de uitdagingen en ontwikkelingen bij NZa, staat de sessie geheel in het teken van uitwisseling van ervaringen en meningen tussen jou en je peers. Digitale transformatie bij publieke instellingen, hoe werkt het? Ben je er bij? Aanmelden kan hier.

Locatie en tijd:
De sessie wordt georganiseerd op 19 juni a.s. in Villa Voorburg, Laan van Voorburg 1 te Vught. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Aanvang van de sessie is 15.00 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner.

Meer informatie:
De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Er zal tevens een verslag worden gemaakt welke gepubliceerd zal worden in CIO Magazine. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Datum

jun 19 2019
Expired!

Labels

CIO Agenda

Locatie

Villa Voorburg
Vught

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam