De transformationele kracht van de cloud bij Alliander

Digitalisering en cloud stellen bedrijven al jaren in staat om de slag naar voren te maken. Mede dankzij cloud is er meer flexibiliteit, meer wendbaarheid en zijn er nieuwe kansen voor innovatie. Niet alleen in goede tijden. De corona-pandemie leert dat organisaties die de cloud vooraf maximaal omarmd hadden het snelst konden omschakelen naar een (tijdelijk) veranderde werkelijkheid.

Nagenoeg alle leidinggevenden op C-niveau staan ervoor open om het volledige potentieel van de cloud te benutten. Juist vanwege de schaalbaarheid, lage kosten, veerkracht, bedrijfszekerheid en het snel kunnen bouwen van nieuwe producten en diensten. Belangrijk in tijden van crisis, verandering en kansen! Hierover gaat de online rondetafel die ICT Media op dinsdag 2 maart samen met Accenture en Alliander organiseert.

Maar hoe start je de reis? Hoe snel en toch doordacht te verhuizen en migreren? Moet de focus eerst liggen op de infrastructuur, op het transformeren van de IT-afdeling naar een digitale fabriek? Of moet je beginnen met compleet nieuwe bedrijfsdomeinen? Hoe haal je het meeste uit de hyperscalers en ben je wendbaar genoeg om te kunnen meebewegen met een veranderende dynamiek?

Martijn Koning

CIO – Alliander

 

 

Cultuur, structuur en cloud
Martijn Koning, CIO van Alliander, deelt zijn visie op het digitaliseringstraject dat hij is gestart, en de rol van cloud om deze journey te versnellen. Vergis je niet: binnen Alliander moet de komende 10 jaar net zoveel gebeuren als in de afgelopen 40 jaar! Een nieuwe cultuur, structuur en de cloud moeten zorgen voor een democratisering van technologie en data, om met vereende krachten de transformatie vorm te geven.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze sessie? Meld je dan hier aan.

Registreren

Datum

mrt 02 2021
Expired!

Tijd

1:30 pm - 2:30 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam