Cybersecurity – inzichten uit de psychologie

Inschrijven

 

Cyberdreigingen worden steeds geavanceerder. Dit geldt niet alleen op technisch vlak, maar zeker ook op menselijk vlak. Social engineering-technieken worden steeds vernuftiger en het vraagt steeds meer van de mens om daar weerbaar tegen te zijn. Tijd voor een nieuwe strategie!

Tijdens deze sessie, georganiseerd door CIO Magazine en Hoffmann Cybersecurity, bespreken we vanuit een psychologisch perspectief hoe de weerbaarheid van medewerkers verhoogd kan worden. Wat zegt de psychologie over gedragsverandering en hoe kan dat ingezet worden? Waarom bereiken de huidige awarenessprogramma’s vaak niet het gewenste resultaat?

Hans Schuil, CFO van Royal Cosun, zal zijn ervaringen op dit gebied delen. Cosun – omzet 2 miljard, 4.000 medewerkers – is een agro-food concern, met bekende businessgroepen als Suiker Unie en Aviko. Hans Schuil zal bespreken hoe Cosun de organisatie ‘cyberveiliger’ maakt. Hoe wordt Cosun aangevallen? En hoe verweert het zich daartegen?

“Het veranderen van het gedrag van onze medewerkers is één van de drie pijlers in ons programma”, zegt hij, “In de sessie zal ik een aantal vraagstukken bespreken. Zijn onze mensen de zwakste schakel in de hele keten? Hoe verander je nu eigenlijk het gedrag (nog niet zo eenvoudig) en wat zijn onze ervaringen?”

Na deze interactieve presentatie staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je peers.

Cybersecurity – inzichten uit de psychologie – Ben je erbij?

Locatie en tijd:
De sessie wordt georganiseerd op 27 juni a.s. in Villa Voorburg, Laan van Voorburg 1 te Vught. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Aanvang van de sessie is 15.00 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner.

Meer informatie:
De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Er zal tevens een verslag worden gemaakt welke gepubliceerd zal worden in CIO Magazine. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Datum

jun 27 2019
Expired!

Labels

CIO Agenda

Locatie

Villa Voorburg
Vught

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam