Crisis? Digitale transformatie stopt niet

Ook bij de overheid waren – en zijn – het heftige tijden. De uitdagingen zijn groot en worden door de collega’s al thuiswerkend het hoofd geboden. Digitale transformatie stopt echter niet. Alle reden voor CIO Magazine om, in samenwerking met ServiceNow, een interactieve sessie te organiseren rond het thema ‘Digitale transformatie en leiderschap’.

Ondanks de crisisomstandigheden blijft het de vraag hoe technologie de dienstverlening aan de burger kan verbeteren. Het benutten van data en de kansen die automatisering biedt, spelen daarbij een centrale rol. Dit alles speelt zich af in een speelveld waar factoren als privacy, security, inclusiviteit en een eventueel tekort aan digitale competenties de spelregels bepalen.

Wim Sijstermans, CIO en lid van de Raad van Bestuur van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) zal uiteenzetten hoe zijn organisatie extra werkzaamheden in het kader van covid-19 en het daarna weer opstarten van de reguliere zorg voor haar kiezen kreeg.


NZa heeft voor thuiswerken gekozen en besloten dit blijvend in te voeren. Het pand wordt anders benut en daarom verbouwd. Wim Sijstermans werkt met zijn team momenteel aan een vernieuwend informatieplan, waarin meer digitale diensten, meer cloud en de mobiele werkplek centraal staan.

Tijdens de sessie zal hij dit plan in hoofdlijnen presenteren en zijn afwegingen en ervaringen delen. Doel is een goede discussie te hebben over digitale transformatie bij de overheid anno nu.

Registreren

Datum

nov 11 2020
Expired!

Tijd

3:00 pm - 4:00 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam