CIO&CDO Insights

Meer over CIO&CDO Insights

 

Wat is het geheim van succesvolle digitale transformaties? Je hoort het tijdens CIO&CDO Insights! Dit evenement combineert op 11 juni in Nieuwegein in een gloednieuw format het beste van succesvolle evenementen als CDODAY, het Jaarcongres Innovatie & Transformatie en themagerichte evenementen rondom technologie, data, sourcing en leiderschap.

Tijdens CIO&CDO Insights draait het nog steeds om innovatie en transformatie, waarbij elementen als digital, nieuwe technologieën, talent management, strategic sourcing en platformeconomie een belangrijke rol spelen. Dit alles vooral vanuit het perspectief van waarde voor de business en het bedrijf. Het evenement beoogt vooral inzicht te geven door het tonen van succesverhalen, met bewezen impact en resultaten. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij de leermomenten.

De thematiek van de sessies tijdens CIO&CDO Insights wordt afgeleid van de Digital Acceleration Index (DAI), een gestructureerde manier om de digitale volwassenheid van een organisatie in kaart te brengen. De DAI wordt al jaren met veel succes ingezet in het selectieproces van de bekende CIO of the Year Award.
Ook inzichten uit kennisprogramma’s die ICT Media uitvoert met top-CIO’s en -partners, zoals de High Performance Digital Organization, liggen aan de basis van het programma van CIO&CDO Insights.

Crossfunctioneel

De primaire focus ligt tijdens het evenement op de rol van CIO’s en CDO’s, maar gezien het crossfunctionele karakter zijn ook CTO’s, CMO’s, COO’s, CEO’s en (andere) innovatieleiders welkom. Sprekers tijdens CIO&CDO Insights zijn onder meer Rik Farenhorst (CIO – Transavia), Mario Suykerbuyk (CIO – Eneco), Nieke Martens (Head Digital Hub – Rabobank) en Camilla van den Boom (Strategy Director – Sturrm).

Inspiratie en meer

CIO&CDO Insights sluit naadloos aan op de twee andere grote evenementen en een rondetafelserie die ICT Media in 2019 rondom de CIO organiseert. Waar de CIO Dinershow op 26 maart vooral inspireert (‘get inspired’), geeft CIO&CDO Insights op 11 juni dieper inzicht in het waarom, wat en hoe (‘get insight’). Om uiteindelijk op CIODAY 2019 alle puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen (’get the job done’).

Hoofdthema’s tijdens deze bijeenkomsten zijn innovatie, transformatie, data, leiderschap en samenwerking in ecosystemen. Thematische verdieping wordt gezocht op subonderwerpen als cloud computing, kunstmatige intelligentie, internet of things, nieuwe organisatie- en werkvormen en opkomende technologieën.

Datum

jun 11 2019
Expired!

Tijd

11:00 am - 8:00 pm

Locatie

Green Village
Nieuwegein