CIO & CDO Insights

Digitale transformatie, disruptie… we praten al heel wat jaar over ‘in actie komen, de uitdaging aangaan’. CIO & CDO Insights 2020 zet de volgende fase op de agenda: digital maturity.
Het is hoog tijd om te leren van organisaties die digitale volwassenheid serieus nemen en al flinke stappen hebben gezet.

Zulke organisaties slagen er in hun strategische horizon verder te leggen, ze kijken verder vooruit. Hoe ziet hun digitale strategie er uit en hoe linken ze die aan hun core business?
Digitaal volwassen organisaties besteden veel aandacht aan de cultuur en de mindset van hun mensen. Wat houdt die mindset in en hoe breng je die tot leven in cross-functionele teams? Waardoor worden zulke organisaties vervolgens zo aantrekkelijk voor digitaal talent?

Digital maturity draait om business impact. Willen veel bedrijven en instellingen nog weleens verzanden in experimenten en PoCs, weten de meer volwassen organisaties hun initiatieven veel vaker op te schalen. Hoe spelen zij de innovation game?

Voor jou als leider is CIO&CDO Insights een niet te missen event. Hoe komt het dat digitaal volwassen organisaties een snel groeiend budget voor digitale business hebben? Hebben hun leiders een visie die tot de verbeelding spreekt en in beweging brengt?

Digital Maturity: vind uit hoe het werkt en hoe hoog de lat ligt – op CIO&CDO  Insights 2020.


Register

Datum

sep 16 2020
Expired!

Tijd

2:30 pm - 8:30 pm

More Info

Registreren

Locatie

NBC
Nieuwegein
Registreren

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam