Business Innovation Summit

2019 is een bijzonder jaar voor ICT Media! Dit jaar beleven wij samen met CIO Magazine en CIODAY, Europa’s grootste evenement voor en door CIO’s, ons vijftiende succesjaar! Dit, in combinatie met de daadwerkelijke prestaties van onze primaire doelgroep, verklaart de keuze voor 2019 als een echt CIO-jaar.

Neem deel aan de Business Innovation Summit & CIO Dinershow 2019 en “get inspired”!

Digitale transformatie is alom aanwezig. Het vraagt snelheid, behendigheid, klantobsessie en lef om succesvol te zijn in dit nieuwe spel. De technologie is er en uw visie ook, dus wat houdt u tegen? Wat maakt het opstarten zo moeilijk? De kans is groot dat cultuur, organisatie en mensen hier een rol in spelen. Het vergt een enorme inspanning om mensen te laten veranderen en hen te overtuigen van de waarde van een nieuwe manier van werken.

De Business Innovation Summit 2019 zal zich met name richten op deze onderwerpen. Wat betekent digitale transformatie voor governance? Wat zijn de uitdagingen voor u als leider? Wat zijn de ins en outs van goede verandermanagement? We willen niet alleen leren te veranderen maar ook leren om die verandering vast te houden.

Reserveer 26 maart alvast in je agenda om de Business Innovation Summit & CIO Dinershow bij te wonen. Dit jaar organiseren we een prikkelende middag met sprekers en sessies en een fantastisch diner in de avond tijdens de CIO Dinershow om weer eens te verbinden met je peers.

Tevens worden dan ook weer de TIM- Awards uitgereikt (The Innovation Manager Award).

Datum

mrt 26 2019
Expired!

Tijd

2:00 pm - 5:45 pm

Locatie

Villa Voorburg
Vught