Back to work

Nu Covid-19 in onze contreien minder hevig om zich heen grijpt, denken veel organisaties er over hun medewerkers weer af en toe naar de zaak te laten komen. CIO Magazine en ServiceNow haken hierop in en organiseren een interactieve rondetafel sessie over ‘Back to work’.

Er komt veel kijken bij het voorbereiden en goed inrichten van ‘back to work’. Hoe staat het bijvoorbeeld met de gezondheid van de medewerkers? Is de werkomgeving goed ingericht, qua hygiëne, afstand houden en andere maatregelen? Is de bevoorrading goed geregeld, zodat medewerkers hun werk goed en veilig kunnen doen? Is er zicht op de ontwikkeling van het virus in de directe omgeving? Lees ook dit artikel met meer informatie.

Een goede procesinrichting en de inzet van digitale hulpmiddelen kunnen veel bijdragen aan een veilige en soepel verlopende terugkeer van medewerkers in het bedrijf.

Paul Hillman, CIO van het Maastricht Universitair Medisch Centrum, zal tijdens de sessie de ervaringen van het UMC delen. Hij kan daarbij de vergelijking trekken met de technische universiteit waar hij tot voor kort CIO was en waar de eisen en criteria geheel anders zijn.

 

Registreren

Datum

sep 29 2020

Tijd

3:00 pm - 4:00 pm

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam