Maak een einde aan de datahonger van de business!

Het belang van data binnen organisaties groeit. De behoefte aan de juiste gegevens bij de business kan elk moment veranderen. Soms zijn deze nodig ter verbetering van nieuwe processen, een andere keer draait het om het optimaliseren van voorraden of beter klantinzicht. Deze moeilijk voorspelbare dynamiek maakt het databeleid voor veel CIO’s en andere IT-verantwoordelijken tot een bewegend doelwit.

Ted van Dongen, CIO van het extreem snelgroeiende vidaXL, koos ervoor om alle huidige en toekomstige specifieke databehoeften binnen de business per definitie vóór te zijn. Ted ontwikkelde een ‘just in case’-aanpak, waarbij alle data binnen een centraal datalake op basis van onder meer de juiste modellering, kwaliteit en governance worden opgeslagen en ontsloten. Een centrale voorziening dus, voor een al dan niet decentrale databehoefte bij de business of andere stakeholders!

Tijdens deze interactieve online sessie staat het proactief inspelen op de databehoefte van de business centraal. Teds ervaringen bij vidaXL vormen een vertrekpunt om zaken als aggregatie, modellering, eigenaarschap, governance, verbetering en de technische inrichting te adresseren. Naast de strategie en aanpak komt het belang van de juiste partnerships en samenwerking aan de orde. Zowel intern – tussen centrale IT-afdeling, de diverse businesses en het bestuur – als met partijen in de markt.

De sessie wordt georganiseerd op woensdag 4 november om 10.00 uur en wordt mede gehost door Levi9 Technology Services, dat het genoemde datalake bij vidaXL realiseerde. Levi9 heeft een duidelijke visie op groei en technologische innovatie gerichte samenwerking – CCO Debby Jansen zal deze tijdens de bijeenkomst kort toelichten. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng vanuit de deelnemers.

Register

Datum

nov 04 2020
Expired!

Tijd

10:00 am

Locatie

Online

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam