Agile partnership for scaling up

Snelheid, wendbaarheid en schaalbaarheid zijn belangrijke succesfactoren in het digitale tijdperk. Dat vraagt om een andere inrichting van de organisaties: multidisciplinaire teams, met het juiste mandaat voor de medewerkers en goed belegd producteigenaarschap. Het mooie is dat je hiermee gelijk de basis legt voor een wisselwerking met gespecialiseerde leveranciers.

Hoe makkelijk of moeilijk dit is? Tijdens een informele en inhoudelijke bijeenkomst op 17 maart te ‘s-Hertogenbosch laten IT-dienstverlener Levi9 en CIO Magazine jou ervaren hoe dit in de praktijk kan werken. Tijdens deze zeer interactieve sessie draait het om de voorwaarden, succesfactoren en valkuilen om snel, wendbaar en schaalbaar te zijn. Belangrijkste focuspunten: de rol van product owner en het juiste interne en externe talent!

Michiel van Heusden en Laura Braun zullen vertellen over de succesvolle omarming van Agile en het belang van een goede partnerrelatie – waarbij iedereen gemotiveerd werkt aan de businessdoelstellingen. Wees niet bang voor pitches en zendgedrag. Vanaf de start zal gevraagd worden om eenieders inbreng, ervaringen en kritische blik. Ben je erbij?

Locatie en tijd:
De sessie wordt georganiseerd op 17 maart a.s. bij Essent, Willemsplein 4 in ‘s-Hertogenbosch. Aanvang van de sessie is 15.30 uur en de sessie zal rond 18.00 uur afgesloten worden met een netwerkborrel.

Datum

mrt 17 2020

Tijd

3:30 pm - 6:00 pm

More Info

Registreren

Locatie

Essent
Willemsplein 4 in ‘s-Hertogenbosch
Registreren

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam