Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zero people SOC – een luchtkasteel?

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
10:00 am - 11:30 am
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online rondetafelsessie

‘Zero people SOC’ is het doel. Maar is het haalbaar, of een luchtkasteel?

Gunther Cleijn, Global Information Security Officer bij NewCold, zal zijn ervaringen op dit gebied delen. Hij gaat daarbij in op vragen als: Hoe ver ga je met zero people SOC? Waar komt de mens nog wel bij kijken? Hoe rechtvaardig je investeringen en hoe krijg je de directie mee? Welke diensten kun je eventueel uitbesteden? Hoe past zero people SOC bij een ontwikkeling als DevSecOps?

NewCold is een grote dienstverlener in koude opslag van voedingsmiddelen, met 11 grote opslaglocaties in drie werelddelen. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan doorlopende verbetering van de cybersecurity.

Gunther Cleijn ziet net als veel andere CISO’s in dat razendsnel reageren op incidenten essentieel wordt. Hij zet daarom in op verregaande automatisering van cybersecurity-functies. Dit helpt ook om het grote tekort aan security experts in de arbeidsmarkt te ondervangen.

Tijdens de sessie is er na de interactieve presentatie van Gunther volop gelegenheid te discussiëren met je peers in het cybersecurity-vak.
 
 
Aanmelden