Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wat betekent het om daadwerkelijk een ‘Data Driven Organization’ te zijn?

25 april / 1:30 pm - 6:00 pm

Op 25 april 2018 organiseren we een Spring Summit waarbij wij onze visie geven op Data Driven Organizations in unieke interactieve sessies.

Welke waarde haal je nu uit de data in je organisatie?
Data krijgt immers pas waarde op het moment dat de organisatie en je mensen door een veranderd inzicht anders gaan handelen. Bedrijven en individuen leggen steeds meer gegevens vast, bewaren en analyseren ze. Maar hoe kun je uit de veelheid van data waardevolle informatie destilleren die kan zorgen voor meer inzicht in je klanten, diensten en bedrijfsprocessen.
Hoe kun je waarde toevoegen aan diensten en producten voor klanten, én hoe kun je binnen je organisatie nieuwe competenties ontwikkelen om slimmer om te gaan met data.

Wat betekent het om daadwerkelijk een ‘Data Driven Organization’ te zijn?

Data
Hoe realiseer je als organisatie één bron van waarheid uit een veelvoud van databronnen, in wat voor technische platforms wordt deze data opgeslagen en ontsloten, hoe wordt datakwaliteit en privacy gewaarborgd? En als je dit allemaal op orde hebt, hoe creëer je business waarde uit deze data?

Driven
Welke ‘mindset’ is binnen de organisatie nodig om de datakwaliteit te verhogen om procesoptimalisaties en een betere besturing mogelijk te maken.

Organization
Hoe worden de dataprocessen georganiseerd, welke nieuwe data functies en competenties zijn nodig, hoe ziet de data governance er uit en wat is de invloed vanuit compliance zoals de AVG?

Anderson MacGyver deelt graag haar visie op Data Driven Organizations met jou.
De directeur Data Insights van PostNL en de Head of Digital Strategy van de Port of Rotterdam delen graag hun praktijkervaring met je op een interactieve wijze.

Na een plenair gedeelte staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je collega’s in het vak! De sessie wordt afgesloten met een netwerkborrel en buffet.

Agenda
14:30u – Ontvangst
15:00u – Plenaire & Breakout sessies
18:00u – Buffet
19:00u – Einde

Locatie
De sessie wordt georganiseerd op 25 april 2018 te Kronenburgplantsoen 10, 3401 BP in IJsselstein. Er is voldoende parkeergelegenheid en voor uitrijdkaarten wordt gezorgd.

 

Wij nodigen je van harte uit voor deze exclusieve C level Spring Summit.
Aanmelden voor de sessie

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
1:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

ICT Media
Telefoon:
073 614 00 70
E-mail:
events@ictmedia.nl
Website:
www.ictmedia.nl

Locatie

Kronenburgplantsoen
Kronenburgplantsoen 10
IJsselstein, 3401BP Nederland
+ Google Maps