Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Transformatief leiderschap

13 november / 2:00 pm - 7:30 pm

Op 13 november a.s. vindt er een interactieve rondetafelsessie plaats over het startpunt van digitale transformatie. In deze sessie staat de relatie tussen IT-leverancier, klant en eindklant centraal. De bijeenkomst wordt mede gefaciliteerd door ServiceNow.

Marcel van de Lustgraaf, CIO van VIVAT Verzekeringen, treedt op als inleidende spreker. Hij zal vertellen over de digitale transformatie binnen zijn organisatie, en de daarvoor benodigde leiderschapsvaardigheden. Hij heeft bovendien een scherpe mening als het gaat over de CIO- en CDO-functie, maar ook over de rol van de IT-leverancier.

Hoe ver zijn jullie met digitalisatie, Marcel?
“We zijn nu alle processen aan het automatiseren. Je kan zwaar inzetten op business-automatisering, maar ook op het automatiseren van je IT-bedrijf. Daar zijn wij twee jaar geleden heel intensief mee begonnen, omdat we te duur en te traag werden.”

Wat is jouw rol in het geheel?
“Ik ben een aanjager, houd ervan om verandering voor te blijven en te zorgen dat er wordt veranderd in de goede richting. Ik ben geen IT-techneut, maar een bedrijfsman. Ik zeg altijd ‘de CEO ziet het bedrijf aan de bovenkant en ik zie het bedrijf altijd aan de onderkant’. Omdat IT en data overal terechtkomt.”

Kun je wat vertellen over jouw leiderschapsstijl?
“Er wordt van mij verwacht dat ik een brede rol heb in het bedrijf. Ik ben geen detailzoeker, maar heb hele goede mensen om me heen waar ik op kan vertrouwen en die ik een bepaalde mate van accountability kan geven. Ik zit niet in een controlerende rol, ik zit in een vertrouwensrol.”

De ontvangst is om 15.00 uur. De sessie start om 15.30 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner.

Meepraten over transformatief leiderschap op 13 november a.s.? Aanmelden kan hier.

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
2:00 pm - 7:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ictmedia.typeform.com/to/WYQ2tv?mc_cid=b7017592ab&mc_eid=%5bUNIQID%5d

Locatie

Villa Voorburg
Laan van Voorburg 1
Vught, 5261LS Nederland
+ Google Maps