Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The secure workplace – how to facilitate the remote-working employee?

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
1:00 pm - 3:30 pm

Locatie

Online rondetafelsessie

Het belang van een goede, flexibele en veilige werkplek is tijdens de corona-pandemie nog eens extra onderstreept. Ineens werkte iedereen overal, op elk gewenst moment en met alle mogelijke apparaten. De behoefte aan veiligheid, supersnelle onboarding, optimale connectiviteit en self-service mogelijkheden was nog nooit zo groot. Dat zal naar verwachting zo blijven. Maar hoe richt je dit nu adequaat en toekomstvast in?

Ted van Dongen, CIO van de razendsnel groeiende online retailer vidaXL, benadrukt dat elke werkplek klaar moet zijn voor de ambulante medewerker. “Mensen zullen massaal ‘any time, any place, any device’ blijven werken. Dat moet net zo veilig en met dezelfde gebruikerservaring als op kantoor. Alle applicaties en gegevens zullen daartoe via de browser in de cloud toegankelijk moeten zijn.”

Bij vidaXL is de werkplek zoveel mogelijk geïntegreerd met de bestaande en toekomstige backoffice-systemen en databronnen. Ted van Dongen: “Op basis van de juiste governance kan daarmee iedereen overal en altijd optimaal z’n werk doen en waarde creëren.”

Tijdens de virtuele rondetafel bijeenkomst zal Ted van Dongen vertellen over de overwegingen en gemaakte keuzes bij vidaXL. Alex Lancee, Sales Lead Chrome Enterprise Benelux, zal als mede-initiatiefnemer van de sessie kort stilstaan bij de trends en ontwikkelingen die hij vanuit Google waarneemt en vormgeeft. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en discussie.

Aanmelden