Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summit: Intelligent ERP – Innovatie in het ERP-landschap

7 februari / 2:00 pm - 6:30 pm

Moeten we onze ERP-applicatie vernieuwen? Het is een vraag die vanuit het oogpunt van business continuïteit lang niet gesteld is, maar in veel organisaties aan urgentie wint. Het technology operating model en daarmee de digitale volwassenheid van organisaties is namelijk het criterium voor succes aan het worden.
Uit recent onderzoek van MIT Sloan en Deloitte is gebleken dat succesvolle organisaties een aantal grote omwentelingen in samenhang weten te adresseren. Ze passen hun organisatie en werkwijzen aan, en adopteren ook nieuwe technologie. Daarbij komt langzaam maar zeker ook de klassieke ERP-applicatie onder de loep te liggen.

Tijdens de Intelligent ERP Summit, georganiseerd door CIO Magazine, in samenwerking met SAP en Deloitte, staat de relatie tussen innovatie en ERP-vernieuwing centraal. Onder andere Sven Denecken, SVP-Head of Product Management and Co-Innovation S/4HANA bij SAP en Hans van Grieken, EMEA Technology Research & Insights Leader bij Deloitte laten zien waarom en hoe de innovatieve CIO kan werken aan de broodnodige vernieuwing van de digital core.

Aan de orde komt de vraag hoe je het strategische doel van deze innovatie, die voor elke organisatie anders is, kunt formuleren. En met welke scenario’s en roadmaps je rekening wilt houden.
Ook meer praktische aspecten passeren de revue, zoals de lessons learned die er zijn, het kostenaspect, de mogelijke samenwerkingsverbanden (van start-ups tot consultants en softwareleveranciers) en niet te vergeten de concrete aanpak, stap voor stap.

CIO’s die aan het innovatie-stuurwiel willen zitten, de wens tot vernieuwing van het ERP-landschap hebben en dit zonder al te grote risico’s willen realiseren, mogen dit praktische event niet missen.

Intelligent ERP Summit – graag begroeten we je op donderdag 7 februari 2019. We ontvangen je graag om 14.00 uur. De sessies vinden plaats tussen 14.30 en 17.30 uur en de dag wordt afgesloten met een netwerkdiner.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
2:00 pm - 6:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ictmedia.typeform.com/to/Hy2vrQ

Locatie

Villa Voorburg
Laan van Voorburg 1
Vught, 5261LS Nederland
+ Google Maps