Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rondetafel sessie: CIO-visie; Onderweg naar de digitale organisatie

28 juni 2018 / 2:00 pm - 7:30 pm

Kees Jans, Director ICT bij Wehkamp, zal schetsen hoe Wehkamp de transitie naar de digitale organisatie doormaakt. Hierbij staan tien principes centraal, waarbij klantbeleving op nummer 1 en ‘data-driven’ op nummer 2 staat.

De rol van de IT-organisatie is bij Wehkamp sterk veranderd. Belangrijk in de benadering zijn productteams (Scrum teams), voor zowel ontwikkeling als beheer. De product owners bepalen wat er gedaan moet worden, de teams zijn autonoom in hun manier van werken en streven naar een zo groot mogelijke snelheid en productiviteit.

Beschikbaarheid en performance zijn voor Wehkamp belangrijke requirements, waarvoor de teams verantwoordelijk zijn. Hoe verhoudt zich dit tot ‘feature push’, de wens om vooral functionaliteit te ontwikkelen waarmee geld te verdienen is? Op die manier kan ook technical debt ontstaan. Wehkamp kent een interessante werkwijze om dit te voorkomen.

Na de presentatie en discussie wordt deze sessie afgesloten met een diner. Wilt u deze sessie bijwonen? Schrijf u dan in via deze link.

Gegevens

Datum:
28 juni 2018
Tijd:
2:00 pm - 7:30 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Villa Voorburg
Laan van Voorburg 1
Vught, 5261LS Nederland
+ Google Maps