Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Publieke cloud: Innovatie & Operatie

14 februari / 12:30 pm - 3:30 pm

Ondanks het grote belang van de publieke cloud voor grote Nederlandse organisaties, is slechts op beperkte schaal sprake van een strategische wisselwerking met de grote aanbieders. Zeker nu de publieke cloud, naast een beproefd innovatie-vehikel, steeds vaker de missie-kritische kernprocessen ondersteunt.

Uit een peiling door ICT Media blijkt er een groeiende de behoefte aan afspraken met de leveranciers over aansprakelijkheid, security, innovatie en roadmaps. Om die kloof te overbruggen, en CxO’s in staat te stellen om de public cloud in te zetten voor innovatie en operatie, organiseren we op 14 februari 2019 in samenwerking met Amazon Web Services (AWS) in Amsterdam een informele en interactieve rondetafel bijeenkomst. Marcel Krom, CIO van PostNL, is bereid om deze discussie in te leiden.

Vanuit AWS is Thomas Blood aanwezig: Enterprise Strategist binnen de EMEA-regio. Hij werkt vanuit deze rol met enterprise CxO’s om ervaringen en strategieën uit te wisselen over hoe de cloud de snelheid en agility kan vergroten en tijd en middelen vrijmaakt om meer klantgericht te opereren. In de afgelopen 20 jaar bekleedde Thomas Blood zelf diverse leidinggevende functies bij Experian, Edmunds, het Amerikaanse ministerie van Defensie en twee startups.

Ben je erbij op 14 februari a.s. om 12.30 uur in Amsterdam?

Meer informatie:
De sessie vindt plaats op 14 februari 2019 in het hoofdkantoor van Amazon Nederland, Meester Treublaan 7 in Amsterdam (nabij Station Amsterdam Amstel). Wij ontvangen u graag om 12.30 uur met een lunch. De sessie zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Na afloop is er nog een mogelijkheid om een persoonlijk gesprek aan te gaan met AWS. Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan horen wij het graag via events@ictmedia.nl

De voertaal van deze bijeenkomst is Engels. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
12:30 pm - 3:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ictmedia.typeform.com/to/jaTtFS

Locatie

Amazon Nederland
Meester Treublaan 7
Amsterdam, 1097 DP
+ Google Maps