Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fysieke rondetafelsessie: De bestuurlijke kijk op cybersecurity bij NS

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
3:00 pm - 8:30 pm
Site:
https://ictmedia.typeform.com/to/YirvaWJw

Locatie

Fysieke rondetfafelsessie – Amsterdam

Cyberdreigingen maken een bedrijf als NS op heel diverse plaatsen kwetsbaar: treinen, stations, werkplaatsen, datacenters, websites, mobiele apps en in de keten. Volgens CISO Dimitri van Zantvliet zijn het in kaart brengen van de risico’s en continue analyse van het dreigingslandschap cruciaal. Hij zal erover vertellen tijdens een rondetafelbijeenkomst op 19 mei in Amsterdam.

De beveiliging van assets is bij NS onderdeel van een bredere, vanuit het bestuur gedragen visie op cybersecurity. “Als aanbieder van een voor het land essentiële dienst maakt NS op bestuursniveau voortdurend de afweging welke risico’s ze wil vermijden, en waar een zekere ‘risk appetite’ voor NS opportuun is. Cybersecurity is een van de risicogebieden en de jongste loot aan deze stam”, aldus van Zantvliet.

De aanpak van NS is uiteraard toepasbaar bij vele andere organisaties en niet beperkt tot de ‘vitale sectoren’. Alle reden dus om je licht op te steken bij deze rondetafelsessie met CISO Dimitri van Zantvliet op 19 mei. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie. De sessie wordt mede gehost door Tanium.

De bijeenkomst vindt fysiek plaats in omgeving Amsterdam, exacte locatie volgt, op donderdag 19 mei vanaf 15.00 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner tot ongeveer 20.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via events@ictmedia.nl. We kijken uit naar een sessie vol vragen, discussie en kennisdeling.

Aanmelden