Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fysieke rondetafelsessie: Bestuurlijke kijk op Ransomware bij NS

30 juni - 3:00 pm - 8:30 pm

Hoe overtuig je als CISO de board? Hoe verschuif je als dat nodig is de focus van compliance naar op risico’s gebaseerd denken? Hoe werk je samen met collega’s die best overtuigd zijn van de noodzaak van cybersecurity maar die er te ver van af staan om de urgentie te zien om er dagelijks bovenop te zitten? Hoe krijg je het vertrouwen?

Hoe ga je bestuurlijk om met zoiets grilligs als ransomware? Hoe houd je de aandacht erbij als je vele miljoenen hebt besteed, terwijl het dagelijkse dreigingslandschap je laat zien dat je alweer achterhaald bezig bent?

Als door de wol geverfde CISO zal Dimitri van Zantvliet uit de doeken doen hoe hij te werk gaat bij zijn organisatie, NS, die op heel diverse plaatsen cyberdreigingen kent: treinen, stations, werkplaatsen, datacenters, websites, mobiele apps en in de keten.

Constante monitoring en dreigingsanalyse en beslissingen op feiten baseren zijn de basis. Maar er zijn goede communicatieve vaardigheden en mensenkennis nodig om bestuurders te krijgen waar je ze hebben wilt.

Dimitri steekt zijn mening niet onder stoelen of banken, dus het belooft een leerzame middag te worden. Ben je CISO of houd je je anderszins bezig met cyber? Kom aanstaande donderdag je licht opsteken. De bijeenkomst vindt fysiek plaats in De Kruidfabriek in Amstelveen op donderdag 19 mei vanaf 15.00 uur en zal worden afgesloten met een exclusief diner tot ongeveer 20.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via events@ictmedia.nl. We kijken uit naar een sessie vol vragen, discussie en kennisdeling.

Registreren

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
3:00 pm - 8:30 pm
Site:
https://ictmedia.typeform.com/to/YirvaWJw

Locatie

De Kruidfabriek Amstelveen
De Oude Molen 5
Amstelveen, 1184VW