Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Digitale acceleratie: navigeren op de eindklant

18 september / 2:00 pm - 7:30 pm

Op 18 september vindt er een interactieve rondetafelsessie plaats over het startpunt van digitale transformatie. Hoe pakt een organisatie de cruciale beginfase aan? In deze sessie staat de relatie IT-leverancier – klant – eindklant centraal.

Menno Vlietstra, Group CIO bij URENCO in Londen, zal inzicht geven in zijn aanpak en de uitgangspunten delen bij het opstarten van digitale transformatie. Kern vormt de focus op de eindklant, waarmee URENCO voor een aanpak kiest die nog niet iedereen aandurft.
Daadwerkelijk digitaal omvormen betekent een andere benadering van hoe je effectiviteit meet. SLA’s zijn niet relevant meer: het gaat om de beleving bij de eindklant. High-tech solutions kunnen op papier de juiste oplossing vormen, maar gaan niet tot ingrijpende digitale verandering leiden zonder de acceptatie van de eindklanten. Omgekeerd valt veel winst te behalen met oplossingen die technisch niet bijzonder innovatief zijn, mits ze vanuit de beleving van de eindklant zijn ingestoken.
Uiteindelijk gaat het erom de focus, ook van de gehele interne organisatie, te verleggen van technisch meetbare KPI’s naar de eindklant. Voor een digitale acceleratie dient de IT-organisatie doorgaans wezenlijk aangepast te worden, de IT delivery en sourcing significant verbeterd en regulatory constraints beter geïntegreerd te worden in de aanpak.

Menno Vlietstra zal in deze sessie zijn checklist voor een quick start, zijn overwegingen en ervaringen delen. Vervolgens zal de sessie in het teken staan van discussie en uitwisseling van ervaringen op C-level niveau. ‘Digitale acceleratie: navigeren op de eindklant’ biedt interessante inzichten in de digitale acceleratie die veel organisaties zich ten doel hebben gesteld. Ben je erbij? Aanmelden kan hier.

Locatie en tijd:
De sessie wordt georganiseerd op 18 september a.s. in Villa Voorburg, Laan van Voorburg 1 te Vught. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Aanvang sessie is om 15.00 uur en deze zal rond 20.30 uur afgelopen zijn.

Meer informatie:
Deze sessie wordt mede mogelijk gemaakt door DXC Technology. De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Er zal tevens een verslag worden gemaakt dat gepubliceerd wordt in CIO Magazine. Heb je interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
2:00 pm - 7:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ictmedia.typeform.com/to/IduHhp

Locatie

Villa Voorburg
Laan van Voorburg 1
Vught, 5261LS Nederland
+ Google Maps