Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De organisatiekant van digitale transformatie: Leiders met een mening gezocht!

12 september / 1:30 pm - 6:00 pm

CDO Magazine en Anderson MacGyver organiseren een gezamenlijke interactieve rondetafel sessie met als onderwerp ‘De organisatiekant van digitale transformatie: Leiders met een mening gezocht! ’.

Hoe transformeer ik mijn organisatie in een digitale business? Het succes daarvan wordt niet zozeer bepaald door de implementatie van nieuwe technologie, maar juist door een goede organisatie-inrichting. Adoptie door de business, een passende governance en de juiste compententies zijn daarbij cruciaal! Op woensdag 12 september organiseren wij een interactieve sessie rond dit thema.

Sprekers Ellen Peper en Frank Dijkstra van Univé, en Jurriaan Kamer van The Ready nemen je mee in hun ervaringen.

“Terug naar de kracht van Univé met een duale aanpak”

In de visie “Terug naar de kracht van Univé” wordt gekozen voor een duale aanpak: versterken van haar bestaande positie met nieuwe technologie en tegelijkertijd bouwen aan nieuwe businessmodellen rondom de thema’s voorkomen en beperken. Ellen Peper (Chief Transformation Officer, RvB) en Frank Dijkstra (Manager Informatietechnologie) zullen jullie meenemen in de achtergrond van deze visie, de uitdagingen die zij op hun pad vinden en wat zij doen om te komen tot een succesvolle implementatie.

“I tried to be innovative once, but I got stuck in meetings”

Herkenbaar? Digitale transformatie gaat maar ten dele over technologie. Het digitale tijdperk vraagt dat je organisatie in staat is om te gaan met continue verandering. Dit is geen kleine aanpassing, maar een totale transformatie van de manier waarop organisaties besturen, leiden, innoveren, ontwikkelen, financieren en talent binnenhalen. Jurriaan Kamer (partner bij The Ready) heeft veel hands-on ervaring in het begeleiden van transformaties, onder andere als interim manager bij Aegon en digitale transformatie coach bij Schiphol.

Het evenement is bedoeld voor digitale leiders die dagelijks bezig zijn de organisatie mee te krijgen in de transformatie naar een digitale business. We sluiten de dag af met een goede netwerkborrel. Locatie is het historische centrum van IJsselstein.

Reserveer woensdag 12 september van 14.30 tot 19.00 uur alvast in je agenda en meld je direct aan via deze link.

 

Locatie:
De sessie wordt georganiseerd op 12 september a.s. in het kantoor van Anderson MacGyver, Kronenburgplantsoen 10, 3401 BP te IJsselstein. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.Meer informatie:
De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Er zal tevens een verslag worden gemaakt door Hotze Zijlstra welke wordt gepubliceerd in CDO Magazine. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
1:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ictmedia.typeform.com/to/Ftidjc

Locatie

Kronenburgplantsoen
Kronenburgplantsoen 10
IJsselstein, 3401BP Nederland
+ Google Maps