Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Univé spreekt: De organisatiekant van digitale transformatie

12 september @ 2:30 pm - 7:00 pm

CDO Magazine en Anderson MacGyver organiseren een gezamenlijke interactieve rondetafel sessie met als onderwerp ‘De organisatiekant van digitale transformatie: Leiders met een mening gezocht! ’.

Hoe transformeer ik mijn organisatie in een digitale business? Het succes daarvan wordt niet zozeer bepaald door de implementatie van nieuwe technologie, maar juist door een goede organisatie-inrichting. Adoptie door de business, een passende governance en de juiste compententies zijn daarbij cruciaal! Op woensdag 12 september organiseren wij een interactieve sessie rond dit thema.

Terug naar de kracht van Univé met een duale aanpak
Ellen Peper (Chief Transformation Officer, RvB) en Frank Dijkstra (Manager Informatietechnologie) gaan in op de manier waarop Univé haar organisatie in beweging krijgt in de digitale wereld.
Univé neemt als financiële dienstverlener in Nederland een unieke positie in: zonder winstoogmerk, dichtbij haar leden met fysieke kantoren en zeer hoge klanttevredenheid. Toch kunnen ook zij niet achterover leunen. In de visie “Terug naar de kracht van Univé”  wordt gekozen voor een duale aanpak: versterken van haar bestaande positie met nieuwe technologie en tegelijkertijd bouwen aan nieuwe businessmodellen rondom de thema’s voorkomen en beperken. Ellen Peper en Frank Dijkstra zullen jullie meenemen in de achtergrond van deze visie, de uitdagingen die zij op hun pad vinden en wat zij doen om te komen tot een succesvolle implementatie.

Het evenement is bedoeld voor digitale leiders die dagelijks bezig zijn de organisatie mee te krijgen in de transformatie naar een digitale business. We sluiten de dag af met een goede netwerkborrel. Locatie is het historische centrum van IJsselstein.

Reserveer woensdag 12 september van 14.30 tot 19.00 uur alvast in je agenda en meld je direct aan via deze link.

 

Locatie:
De sessie wordt georganiseerd op 12 september a.s. in het kantoor van Anderson MacGyver, Kronenburgplantsoen 10, 3401 BP te IJsselstein. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Meer informatie:
De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands. Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Er zal tevens een verslag worden gemaakt door Hotze Zijlstra welke wordt gepubliceerd in CDO Magazine. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters (events@ictmedia.nl).

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
2:30 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ictmedia.typeform.com/to/Ftidjc

Locatie

Kronenburgplantsoen
Kronenburgplantsoen 10
IJsselstein, 3401BP Nederland
+ Google Maps