Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De cloud journey van Proximus

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:00 am - 11:00 am

Locatie

Online interactieve rondetafelsessie

‘De cloud’ oefent op veel organisaties een grote aantrekkingskracht uit. Schaalbaarheid, wendbaarheid en snellere innovatie zijn voordelen die vaak genoemd worden als het over de cloud gaat.

Met veel genoegen nodigt CIO Magazine, in samenwerking met Google Cloud en Rackspace Technology, je uit voor een interactieve sessie over de cloud journey van een Belgisch icoon: Proximus.

Proximus, de bekende Belgische provider van telefoon-, internet-, tv- en ict-services, zag terdege de voordelen van een keuze voor de cloud.

Tijdens een interactieve, online sessie zullen Guy Dierckx, verantwoordelijk voor cross cloud transformations, en Jonas De Troy, team manager public cloud & operations, de cloudreis van Proximus schetsen.

Hierbij zullen ze allereerst ingaan op de strategische context, het ‘waarom’. Welke invloed heeft cloudadoptie op het businessmodel en het operating model van Proximus? Ook komen aspecten aan de orde als het applicatieportfolio en de aanpak van de migratie, kostenaspecten, de invloed op de IT-organisatie en de ontwikkeling van competenties voor de cloud. Voor Proximus is bovendien de impact van regelgeving en cybersecurity van groot belang.

Welke voordelen heeft Proximus behaald? Welke lessen hebben Jonas, Guy en hun teams geleerd? Wat zijn de volgende stappen?

Tijdens deze presentatie is er volop gelegenheid tot discussie en uitwisseling van ervaringen.

Aanmelden